İzmir'de kahreden kaza: 1 ay önce baba olan motosikletçi can verdi

İzmir'de kahreden kaza: 1 ay önce baba olan motosikletçi can verdi

İzmir Buca'da Vedat Özer idaresinde motosiklet, park halindeki otobüse arkadan çarptı. Feci kaza ağır yaralanan Özer hastanede hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsünün bir ay önce baba olduğu öğrenildi.

İzmir'in Buca ilçesinde Vedat Özer idaresinde motosiklet Onat Caddesi'nde sol şeritte park halindeki otobüse arkadan çarptı.

Kazada, sürücüyle motosikletin arkasında oturan Orhan Seyrek (36) yaralandı. Sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücü Vedat Özer hayatını kaybetti. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Orhan Seyrek’in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Kazada yaşamını yitiren Vedat Özer'in bir ay önce baba olduğu öğrenildi. Özer'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

İZMİR/AA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN