İzmir'de saman yüklü kamyon devrildi, ormanda yangın çıktı

İzmir'de saman yüklü kamyon devrildi, ormanda yangın çıktı

İzmir Buca'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği saman yüklü kamyonunun devrilmesi sonucu çıkan yangın, ormana sıçradı.

İzmir’in Buca ilçesinde, saman yüklü kamyonunun devrilmesi sonucu çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. Yangın 5 helikopter ve 8 arazöz ile kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre yangın, Buca ilçesindeki ormanlık alanda çıktı. Saat 17.00 sularında, İzmirçevre yolu Bornova istikametinde seyreden saman yüklü bir kamyonun devrilmesiyle samanlar alev aldı. Aracın devrildiği yerin ormana yakın olması sebebiyle alevler yolun kenarında bulunan ormanlık alana sıçradı. Dumanları gören sürücüler, hemen durumu itfaiye ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekipler yangına; 5 helikopter ve 8 arazöz ile müdahale etti. Havadan ve karadan ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın güçlükle kontrol altına alındı.

Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

İZMİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN