İzmir’e müjde verildi! ‘Büyük öneme sahip’ diyerek duyuruldu! Tam 16 km boyunca…

İzmir’e müjde verildi! ‘Büyük öneme sahip’ diyerek duyuruldu! Tam 16 km boyunca…

İzmir'de yaşayan vatandaşlara sevindiren açıklama yapıldı. İzmir Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile birlikte vatandaşlar sevinçten havalara uçtu. “Büyük öneme sahip diyerek açıklamaları peş peşe sıralayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 16 kilometre boyunca uzanan hat ile yüzleri güldürdü. İşte tüm detaylar…

İzmir'de görülen altyapı sıkıntısı vatandaşları zor durumda bırakıyor. Olası bir yağış durumunda çoğunlukla su baskını problemiyle karşı karşıya kalan İzmirli vatandaşlar yeni hat ile birlikte su baskını derdinde geride bırakıyor. İşte tüm detaylar…

İZMİR BELEDİYESİ AÇIKLADI

İzmir'in Buca ilçesinde yağış durumunda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı alınan önlemler vatandaşı sevindirdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte yüzleri güldürdü.

Buca'da aşırı yağışlar nedeniyle oluşabilecek su baskınlarının önüne geçmek için yeni hat müjdesini veren İzmir Büyükşehir Belediyesi ilçede yürütülen 16 kilometrelik yağmur suyu ile birlikte 10 kilometrelik atık su hat çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Hayata geçirilen proje ile birlikte Körfez temizliğini işaret eden Büyükşehir Belediyesi Körfez temizliği için yeni hat projesinin büyük bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN