Kartal'da günlük kiralanan evde öldürülen Aleyna'nın sevgilisi yakalandı

Kartal'da günlük kiralanan evde öldürülen Aleyna'nın sevgilisi yakalandı

Kartal'da günlük kiralanan bir evde öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can'ın şüphelilerinden biri olan Mesut V.'nin yakalanmasının ardından sevgilisi Devrim E.'de yakalandı

Aleyna Can, Kartal Cevizli Mahallesi Karabük Sokakta bulunan bir binadaki günlük kiraya verilen dairede önceki gece başından vurularak öldürülmüştü. Dairede bulunan tabanca parmak izi incelemesi için Polis Kriminal Laboratuvarına gönderilmişti. İncelenen güvenlik kamera görüntüleri ve karşı dairedeki görgü tanıklarının ifadesi üzerine daireden E.D.E ve arkadaşı M.V’nin koşarak çıktıkları saptanmıştı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri M.V’yi sabah saatlerinde yakalarken, Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri de cinayetin baş şüphelisi olan E.D.E’yi gözaltına aldı. E.D.E ve M.V’nin ilk ifadelerinde, bozuk olan tabancayı oynarken ateş aldığını, olayın kazayla olduğunu söyledikleri öne sürüldü. E.D.E’nin aranırken tabancalı fotoğrafını Facebook hesabından sildiği ortaya çıkmıştı.

Polisin ulaştığı bilgilere göre; Aleyna Can, 1.5 yıldır birliktelik yaşadığı erkek arkadaşı, uyuşturucu, hırsızlık ve ruhsatsız silah taşımaktan kaydı çıkan E.D.E’den ayrılmak için çabalıyordu. 3 ay önce erkek arkadaşı ayrılmaması için Can’ı tehdit etmişti, dövmüştü. Can’da, mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Erkek arkadaşının ayrılma vaadi üzerine, bu konuyu konuşmak için ısrarlı çağrısına olumlu yanıt vererek daireye gitmişti.

İSTANBUL / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN