Kayıp Gizem, 9 gün sonra ailesine kavuştu

Kayıp Gizem, 9 gün sonra ailesine kavuştu

Aydın’da, dondurma almak için çıktığı evine bir daha geri dönmeyen 17 yaşındaki Gizem Akdağ, 9 gün sonra Söke’de bulunarak ailesine teslim edildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, 3 Ağustos’ ta “Dondurma alacağım” diyerek evden çıkan Gizem Akdağ (17) bir daha geri dönmedi. Border Line hastası olan genç kızın kaçırıldığını ifade eden ailesi yetkililerden yardım istedi.

19-08/13/resimid_12813620.jpg

Görgü tanıklarının ifadesine göre ise genç kız en son Ata Mahallesinde ve İncirliova’nın Acarlar Mahallesinde plakasız kırmızı bir otomobil içerisinde görüldü.


19-08/13/ekran-alintisi.JPG

Acarlar Mahallesi’nde yaşayan G.G. tarafından kaçırıldığı öne sürülen Gizem Akdağ’ı bulmak için çalışma başlatıldı. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu, Gizem Akdağ ve G.G.’nin Söke’ye giriş yaptığı belirlendi. Emniyet ekiplerinin bilgi verdiği, Sarıkemer uygulama noktasındaki jandarma ekipleri G.G. ve Gizem Akdağ’ı yakaladı. Gizem’in işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

AYDIN / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN