Kılıçdaroğlu'na çirkin saldırıda yeni görüntü ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu'na çirkin saldırıda yeni görüntü ortaya çıktı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, Ankara'daki şehit cenazesinde çirkin saldırı sırasında çekilen yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde, yaşanan izdiham ve insanların ezilme tehlikesi geçirdiği görülüyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde gerçekleşen saldırı sırasında çekilen yeni bir görüntü paylaşıldı.

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, görüntünün bir haberci tarafından çekildiğini ancak çalıştığı kurumun yayınlamadığını ifade etti. Görüntülerde saldırı sırasında çok sayıda kişinin ezilme tehlikesi geçirdiği görülüyor.

19-04/26/20.jpg
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Irak sınırında PKK’lıların saldırısında şehit düşen er Yener Kırıkçı'nın 21 Nisan'da Ankara'nın Çubuk ilçesinin Akkuzulu mahallesindeki cenazesinde bir grubun tekme ve yumruklu saldırısına uğramıştı. Kılıçdaroğlu'na yumruk attığı görüntülere yansıyan Osman Sarıgün'ün ile saldırıya karıştığı 8 kişi gözaltına alınmış, ardından serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN