Kilis'te aile katliamı: Eşi ve üç çocuğunu öldürüp intihar etti

Kilis'te aile katliamı: Eşi ve üç çocuğunu öldürüp intihar etti

Kilis'te Suriye uyruklu bir erkek, eşi ve 3 çocuğu evlerinde ölü bulundu. Sağlık ekiplerinin incelemesinde, anne ve çocukların boğularak öldürüldüğü belirlenirken, babanın kendini astığı tespit edildi.

Gece saatlerinde, Kilis'in Nedimökmen Mahallesi'nde, inşaatlarda işçi olarak çalıştığı öğrenilen Suriye uyruklu Yüsuf K. ile eşi ve 3 çocuğundan haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese gitti.

Kapıyı açan olmayınca ağır kokunun da yayıldığı eve giren ekipler, baba Yüsuf K'yı ağzı bağlı şekilde iple asılı halde, eşi Merve K. ile çocukları Emine (8), Abdo K. (6) ve Ali K (5) ile birlikte ölü buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, Yüsuf K.’nın iple, eşi ve çocuklarının ise boğularak öldürüldüğü belirlendi. Evde yapılan incelemelerin ardından cesetler, hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN