Koç Holding uyardı! Ünlü şirketin görüntülerini kullanmışlar: İnsanları bu şekilde tuzağa düşürüyorlar

Koç Holding uyardı! Ünlü şirketin görüntülerini kullanmışlar: İnsanları bu şekilde tuzağa düşürüyorlar

Koç Holding, dolandırıcılık konusunda uyardı! Ünlü şirketin görüntülerini kullanarak insanları tuzağa düşürüyorlar! Sahte hesap ve sahte internet siteleri tespit edildi...

Koç Holding AŞ, Koç Topluluğu Şirketleri ile Koç ailesi mensuplarının isimlerini ve imajlarını kullanarak sahte sosyal medya hesapları ve internet sitelerinin ortaya çıktığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, son zamanlarda, Koç Holding AŞ, Koç Topluluğu Şirketleri ve Koç ailesi mensuplarının isimlerinin kullanıldığı, ses ve görüntülerinin taklit edildiği sahte hesapların ve sitelerin tespit edildiği belirtildi.

KOÇ HOLDİNG DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARDI

Koç Holding'den 152,1 milyar TL konsolide gelir | Ekonomi Haberleri

Açıklamada, bu sahte hesap ve sitelerin, dolandırıcılık amaçlı olarak internet kullanıcılarından çeşitli haksız ve hukuka aykırı taleplerde bulunduğu ve hatta yatırım çağrıları yaptığı vurgulandı. Koç Holding AŞ, Koç Topluluğu Şirketleri ve Koç Ailesi mensuplarının bu tür hesap ve sitelerle hiçbir bağlantısının olmadığının altı çizildi.

Koç Holding, kamuoyunu bu sahte hesaplara ve sitelere itibar etmemesi konusunda uyararak şunları söyledi:

"Koç Holding AŞ, Koç Topluluğu Şirketleri ve Koç Ailesi mensupları ile hiçbir bağlantısı olmayan yanıltıcı içeriklere itibar edilmemesini önemle rica eder, kurumsal web sitemiz koc.com.tr ve kurumsal sosyal medya hesaplarımız üzerinden güncel ve doğru bilgiye ulaşılabileceğini hatırlatmak isteriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN