Komandolar, kaybolan minik Ecrin'i bulmak için seferber oldu

Komandolar, kaybolan minik Ecrin'i bulmak için seferber oldu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oyun oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki minik Ecrin için herkes seferber oldu. Kaymakamın yaptığı açıklamaya göre ilçede Jandarma Komando birliklerinin de katıldığı bir ekiple arama çalışmaları başlatıldı.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde önceki gün evinin önünde oynarken kaybolan Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sürüyor. Kaymakam Kudret Kurnaz, Ecrin’i bulabilmek için tüm imkanların seferber edildiğini belirterek, "16 AFAD, 4 arama-kurtarma köpeği, sahil güvenlik helikopteri, 2 drone ekibi arama yapıyor.

19-05/09/0x0-evinin-onunden-kaybolan-minik-ecrini-komandolar-ariyor-1557397306308.jpg

TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ

Köyün aşağısı baraj gölü. Her ihtimale karşı baraj gölünde de tekne ile arama yapıyoruz. 100- 150 vatandaş arama kurtarma faaliyetine katılıyor. Vatandaşlara teşekkür ediyorum. Devlet bütün imkanlarıyla burada seferber. Elinden gelen her şeyi yapıyor. Kaybolan çocuk 1,5 yaşında bir kız çocuğu. İnşallah sağ olarak kurtarmayı ümit ediyoruz. Bütün çabamız bu yönde” diye konuştu.

SAMSUN / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN