Köpeğin gözlerini oyup, yavru kedinin bacaklarını kestiler

Köpeğin gözlerini oyup, yavru kedinin bacaklarını kestiler

Tokat'ın Pazar ilçesinde 'Golden' cinsi köpek iki gözü oyulmuş halde bulundu. Köpek, tedavi edilmek üzere İstanbul'a gönderildi. Bursa'nın Gemlik ilçesinde de sahilde oynayan çocuklar, arka bacakları kesik yavru kedi buldu. Tedaviye alınan yavru kedinin yaşama ihtimalinin düşük olduğu bildirilirken, polis soruşturma başlattı.

Pazar ilçesinde 2 yaşındaki 'Golden' cinsi köpek, vatandaşlar tarafından iki gözü oyulmuş halde bulundu. Vatandaşların haber verdiği Orman ve Su İşleri Bakanlığı Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Leyla Çetin Ünlü, köpeği teslim alarak veterinere götürdü.

Köpek, buradaki müdahalesinin ardından da bu sabah İstanbul'a gönderildi. Pazar İlçe Kaymakamlığı ise konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Leyla Çetin Ünlü, sosyal medyada köpeğin fotoğraflarını paylaşarak tepki gösterdi. Ünlü, "Sözün bittiği, göz yaşlarımın sel olduğu bir günü yaşıyorum. Bittim ben bugün. Eminim ki, sizlerde aynı duyguları yaşayacaksınız. Mesai arkadaşım bu sabah haberini verdi ve fotoğrafları gösterdiği andan bu zamana kadar şoktayım" ifadelerini kullandı.

YAVRU KEDİNİN BACAKLARINI KESTİLER

Bir vahşet haberi de Bursa'dan geldi. Gemlik Sahili'nde oynayan çocuklar bir kayık içerisinde arka bacakları kesilmiş yavru kedi buldu. Çocuklar durumu ailelerine aileler de polise bildirdi. Hemen Gemlik Belediyesi'ne bağlı veterinerler bölgeye gelerek, kediye ilk müdahaleyi yaptı.

Tedavi altına alınan yavru kedinin yaşama ihtimalinin güç olduğu, bu yüzden de Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgisi olanları belirlemek için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AJANSLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN