Korhan Berzeg'in bulunması için kampanya: 200 gündür tek bir haber bile olmayınca ABD'ye seslendiler

Korhan Berzeg'in bulunması için kampanya: 200 gündür tek bir haber bile olmayınca ABD'ye seslendiler

Dünya Bankası eski ekonomisti 83 yaşındaki Korhan Berzeg, köpeği Tina ile birlikte evinden ayrıldıktan sonra 200 gündür kayıp. Ailesi, başlatmış olduğu #FindKorhanBerzeg adlı kampanya ile onun güvenli bir şekilde bulunmasını talep ediyor. Kampanyayla birlikte aile, ABD Büyükelçiliği’ni de bu kritik konuya ilgi göstermeye ve destek vermeye çağırdı.

Balıkesir'in Armutlu Mahallesi'nde yaşayan Dünya Bankası eski ekonomisti 83 yaşındaki Korhan Berzeg'den köpeği Tina ile birlikte evinden ayrıldıktan sonra yani 200 gündür haber alınamıyor.

Berzeg'in ailesi, Berzeg'in bulunması için "FindKorhanBerzeg" adıyla bir kampanya başlattı. Aile, sosyal medya platformlarında #FindKorhanBerzeg etiketini kullanarak hikayeyi paylaşma ve meseleyi canlı tutma çağrısında bulundu.

81 gündür kayıp olan Ekonomist Korhan Berzeg'in eşinden vatandaşlara çağrı - Gümüşhane Haber , Son dakika Gümüşhane haberleri, Gümüşkoza GazetesiKorhan Berzeg

200 gündür haber alınamayan Berzeg hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulduğunu belirten aile, herkesi bu kampanyaya katılmaya ve herhangi bir bilgiye sahip olanları ön plana çıkmaya davet ediyor.

ABD'YE ÇAĞRIDA BULUNDULAR

Aile ayrıca ABD Büyükelçiliği'ni bu kritik konuya ilgi göstermeye ve destek vermeye çağırıyor. ABD makamlarının katılımının, arama ve soruşturma çabalarını önemli ölçüde destekleyebileceğine inandıklarını belirtiyorlar.

'KAYIP BİR KİŞİ OLAYINDAN DAHA FAZLASI'

Açıklamada, "Korhan sadece kayıp bir kişi olayından daha fazlasıdır; bir baba, bir koca, bir arkadaş ve saygın bir topluluk üyesidir. Onun yokluğu, hayatlarında doldurulamaz bir boşluk bıraktı" ifadeleri yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN