Küçükçekmece'de feci kaza! Bozulan aracından indi, otomobil çarptı

Küçükçekmece'de feci kaza! Bozulan aracından indi, otomobil çarptı

Küçükçekmece’de bozulan aracından inen 44 yaşındaki Necati Kara'ya, başka bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Haberi alan Kara'nın yakınları olay yerine giderek gözyaşı döktü.

Küçükçekmece Atakent mevkisi TEM bağlantı yolunda ilerleyen Necati Kara’nın (44) kullandığı araç hararet yaptı. Necati Kara, yardım çağırmak için aracından indiği sırada aynı istikamette ilerleyen başka bir aracın çarpmasıyla yol kenarına savruldu. 

Kara’ya çarpan araç sürücüsü kaçtı, çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Necati Kara’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Haberi alan Kara’nın yakınları olay yerine giderek gözyaşı döktü. 

Polis ekipleri, kazaya karışıp olay yerinden kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. Kara’nın cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN