Küçükçekmece’deki cinsel istismar davasında yeni gelişme

Küçükçekmece’deki cinsel istismar davasında yeni gelişme

İstanbul Küçükçekmece’de bir çocuğu cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan şahıs hakkında hazırlanan iddianamede 37 yıla kadar hapsi istendi.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan 2019 günü 5 yaşındaki M.E. isimli çocuğun tanımadığı biri tarafından bir binanın arkasına götürülerek cinsel istismarda bulunulması olayına ilişkin hazırlanan iddianame tamamlandı.

Olaya ilişkin şüphelinin alınan ifadesinde suçlamayı kabul ettiğinin anlatıldığı iddianamede, Pakistan uyruklu Mohammed V.’nin M.E’ye karşı cinsel saldırıyı gerçekleştirdiği ve cinsel amaçla hürriyetinden alıkoyduğu aktarıldı. İddianamede şüphelinin ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ’cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 22 yıldan 37 yıla kadar hapsi istendi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN