LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları açıkladı

LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları açıkladı

LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları Kurban Bayramı'ndan önce açıklayacak mı? LGS 2. nakil sonuçları MEB'in resmi sitesinden açıklandı. İşte LGS sonuçları 2019 ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...

LGS 2. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sonuçları Kurban Bayramı'ndan önce açıklayacak mı? sorularının yanıtı araştırılıyordu.  Milli Eğitim Bakanlığı yerleştirmeye esas 2. nakil sonuçlarını belirlenen çalışma takvimine göre 10 Ağustos'ta açıklayacaktı. Sonuçlar bugün açıklandı.

 3. tercih olarak bilinen LGS 2. nakil yerleştirme dönemi 8 Ağustos 2019 tarihinde sona ermişti.

2019 LGS 2. NAKİL SONUÇLARI SORGULA - E-OKUL

MEB, Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarını "meb.gov.tr" internet adresinden açıkladı.

LGS 2. NAKİL SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Sonuç bilgilerinde kaydının yapıldığı okul bilgileri de bulunacak. Ayrıca, SMS ile bilgilendirilmek isteyen velilere mobil bilgilendirme servisi aracılığı ile yerleştirme sonuçları bildirilecek.

HERHANGİ BİR OKULA YERLEŞEMEYENLER NAKİL KOMİSYONLARINA BAŞVURACAK

Sınavla ve yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullardan hiçbirine yerleşemeyen öğrenciler il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarına başvurmaları hâlinde yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullardan kontenjan durumları uygun olan okullara 19-23 Ağustos 2019 tarihlerinde komisyonca yerleştirilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN