Manisa'da kadın cinayeti: Eşini av tüfeğiyle öldürüp intihar etti

Manisa'da kadın cinayeti: Eşini av tüfeğiyle öldürüp intihar etti

Manisa'da Hamza Demirkıran isimli şahıs, 2 çocuk annesi olan eşi Buse Demirkıran’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Saldırgan, işlediği cinayetin ardından 2 katlı binanın çatı katına çıkarak aynı silahla kendisini öldürdü.

Manisa'nın Alaşehir ilçesi Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak No:48’deki iki katlı binada, saat 01.30 sıralarında bir cinayet meydana geldi. Geçimini hurda toplayarak sağlayan Hamza Demirkıran (24), yatak odasında eşi Buse Demirkıran’a (23) av tüfeğiyle ateş etti. Ardından oturduğu binanın çatı katına çıkan Demirkıran, bu kez aynı silahla kendisini başından vurdu.

İKİ KÜÇÜK ÇOCUK EVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Vatandaşların ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekipleri 1,5 ve 4 yaşında iki erkek çocuğu bulunan anne Demirkarın’ı yatak odasında, eşini ise çatı katında buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde anne ve babanın hayatını kaybettiği belirlendi. Gürültü üzerine uyanan çocuklar ise olayından ardından eve gelen yakınları tarafından evden uzaklaştırıldı. İncelemenin ardından çiftin cenazesi Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

1-002.jpg

'PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU'

Olayı haber alınca eve gelen Hamza Demirkıran’ın amcasının oğlu Nurullah Demirkıran, kuzeninin psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, “Hamza’nın psikolojik sorunları vardı, psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp, yatak odasına gidiyor hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak, kendisini öldürüyor” dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN