Mersin'de genç kız minibüsten kaçırıldı

Mersin'de genç kız minibüsten kaçırıldı

Mersin'de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, bindiği minibüsten akrabaları tarafından kaçırıldı. Genç kızın kaçırılma anı minibüs kameralarına saniye saniye yansıdı.

Mersin Üniversitesi hemşirelik bölümünde okuyan Zelal Topçul'u kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu belirtildi. Yakınları 20 yaşındaki genç kızı kaçıran akrabasının daha önce genç kızla evlenmek istediğini, Topçul'un ise kabul etmediğini söyledi.

Polis genç kızı kaçıranların peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zelal'in ailesi de kızını görenlerin polisi aramasını istedi.

KAÇIRANLARIN KİM OLDUĞU BELLİ OLDU

Kaçırılan kızın babası Müge Anlı'nın programına bağlandı ve kızını kaçıranların amca çocuklarının çocukları olduğunu söyledi.

İŞTE O ANLAR

Zelal Topçul'un babası, canlı yayında ''Kaçıran kişiler tanıdık, telefonları kapatmış. Ailesi de tehdit mesajları atıyor. Bizim için devreye giren yeğenlerim var, onları tehdit ediyormuş. Zorbalık işi bu'' dedi.

Korkunç olayın dün yaşandığını belirten Müge Anlı da şok oldu ve ''Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 20 yaşında otobüste teyzesiyle birlikte seyahat ederken, binenler de ailenin akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini söylemiş'' ifadelerini kullandı.

ZELAL'İ KAÇIRANLARIN BAĞIMLI OLDUĞU İDDİASI

Baba Topçul, kızını kaçıranların bağımlı olduğu için toplumdan dışlandığını, şahısların telefonlarını kapatmasına rağmen ailesinin kendilerine tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN