Nişanlı çiftin evi, düğünlerine 3 gün kala yandı

Nişanlı çiftin evi, düğünlerine 3 gün kala yandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde hafta sonu evlenecek nişanlı çiftin dayayıp döşedikleri evi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Evi yanan Sedat Çalbay "Bir ev tutup evlenme hayalleri kurmuştuk. Hayallerimiz yandı bitti kül oldu" dedi.

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Zorlar Mahallesi'ndeki 2 katlı bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Evin ikinci katında başlayan yangın kısa sürede çatıya ulaştı.  

Yangına müdahale eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği ve Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yakındaki evlere sıçramadan alevleri söndürdü. 

Yangın sonrasında ev kullanılamaz hale geldi. 

19-08/14/ana-manset-1565781730.jpg

Evi yanan 27 yaşındaki Sedat Çalbay, gazetecilere açıklamasında, nişanlısıyla evlilik hazırlığı yaptıkları ve hafta sonu düğün yapmayı planladıklarını söyledi. 

19-08/14/ana-manset-1565781749.jpg

MUHTARDAN YARDIM SÖZÜ

Yanan evde çeyizleri ve eşyalarının olduğunu belirten Çalbay, "Bir ev tutup evlenme hayalleri kurmuştuk. Hayallerimiz yandı bitti kül oldu. Nişanlımla birlikte bir yıldır düğün yapıp, yuvamızda mutlu bir şekilde yaşamanın hayalini kuruyorduk. Eş dostun yardımlarıyla çeyizimizi almıştık. Şimdi ne olacak bilmiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum." dedi.

Bu arada Zorlar Mahallesi'nin muhtarı ile azaları yangının hemen ardından olay yerine giderek Sedat Çalbay'ı teselli etmeye çalıştı ve çifte yardımda bulunma sözü verdi. 

MUĞLA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN