Oyuncu Altuğ Yücel'den 'trafik cezası' isyanı

Oyuncu Altuğ Yücel'den 'trafik cezası' isyanı

Dizi ve sinema oyuncusu Altuğ Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda il özel idaresine ait bir araç ile yapılan trafik kuralı ihlallerinin kendi aracına yazıldığını söyledi. Söz konusu aracın plakasının “kural dışı şekilde” harf ve numara arasında boşluk bırakılmadan yazıldığını aktaran Yücel, temmuz ayından bu yana 9 ya da 10 kez ceza yazıldığını ileri sürerek isyan etti.

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Altuğ Yücel, sosyal medyada yaptığı paylaşımda; il özel idaresine ait bir aracın yaptığı kural ihlallerinin kendi aracına yazıldığını söyledi.

"AYZ 220 plakalı aracın cezası AY 2220 plakalı bana ait olan araca yazılıyor" sözleriyle isyan eden Yücel, il özel idaresine ait aracın plakasının “kural dışı şekilde” harf ve numara arasında boşluk bırakmadan yazıldığını belirtti.

Geçen temmuz ayından bu yana 9-10 kez ceza yazıldığını belirten Yücel, ceza iptali için mahkemeye başvurmak zorunda kaldığını çünkü kameranın plakayı okurken bitişik yazıldığı için Z’yi 2 gibi algıladığını söyledi.

Valiliğe ve İçişleri Bakanlığına duruma ilişkin e-posta gönderdiğini de belirten Yücel, TEM Otoyolu'nda ceza yazılmaya devam ettiğini ifade etti.

Yücel'in paylaşımı şu şekilde:

Sayın İstanbul Eminyet Genel Müdürlüğü yetkilileri…
Bu araç il özel idaresine ait.

Bu aracın her trafik kuralı ihlali benim aracıma yazılıyor. Oysa araçlarımızın ne markası, ne rengi tutuyor.

Bu aracın plakası “kural dışı şekilde” harf ve numara arasında boşluk bırakmadan yazılmış.

AYZ 220 plakalı aracın cezası AY 2220 plakalı bana ait olan araca yazılıyor. Geçen temmuz ayından beri 9 ya da 10 kez ceza yazıldı. Her defasında mahkemeye ceza iptali için başvurmak zorunda kalıyorum.
Çünkü kamera plakayı okurken bitişik yazıldığı için Z’yi de 2 gibi okuyor.
Rica ediyorum lütfen buna bir çözüm bulun.

Valiliğe içişleri bakanlığına e.posta yolladım yine devam ediyor.
Sürekli TEM otoyolunda ceza yazılıyor. Gören olursa uyarsın insanlık namına.

Yayın fazla olursa daha çok dikkat çeker belki, RT yapabilen yapsın. Yeter artık yahu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN