PTT personel alımı 2019 başvuru formu ve PTT personel alımı 2019 başvuru şartları

PTT personel alımı 2019 başvuru formu ve PTT personel alımı 2019 başvuru şartları

PTT personel alımı yapılması gerekenler nelere? PTT personel alımı başvuruları ne zaman? sorularının yanıtı haberimizde. PTT'ye başvurmak isteyen vatandaşların gözü PTT personel alımı başvurularında. PTT personel alımı 2019 başvuru formu vatandaşların en çok aradığı başlık oldu. Toplam bin 100 kişinin PTT bünyesinde istihdam edileceğinin açıklanmasının ardından PTT'den ikinci bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamaya göre alım sürecinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. İşte PTT personel alımı 2019 hakkında merak edilen tüm detaylar...

Haberimizde "PTT personel alımı yapılması gerekenler nelere?", "PTT personel alımı başvuruları ne zaman?" sorularının yanıtını bulabilirsiniz.   PTT personel alımı 2019 başvuru formu kuruma başvuru yapmak isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında araştırılıyor. PTT personel alımı 2019 hakkında kurumdan yeni bir açıklama geldi. PTT'den yapılan açıklamada alım sürecinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. İşte PTT personel alımı yapılması gerekenler ve PTT personel alımı 2019 hakkında merak edilen detaylar...

PTT personel alımı başvurusu yapmak isteyenler vatandaşlar merakla PTT personel alımı tarihlerini ve başvuru şartlarını araştırıyor. Geçtiğimiz günlerde PTT personel alımı başvurularının Aralık ayında yapılacağı açıklanmış ardından erteleme gelmişti. Peki  PTT personel alımı 2019 başvuru formu ne zaman yayınlanacak. 

PTT personel alımı başvurusu yapmak isteyenlere kötü haber geldi. PTT, güvenlik görevlisi olarak 1100 personel alacağını açıklamıştı. Ancak daha sonra yapılan açıklamada başvuruların ertelendiği belirtildi. PTT personel alımı 2019 başvuru formu ve PTT personel alımı 2019 hakkında araştırma yapılıyor. 

PTT PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

Daha önce yapılan açıklamada PTT personel alımı başvuru şartları olarak; zırhlı aracın güvenliğini sağlayacak olan güvenlik görevlisi kadrosu için lise, operasyon görevlisi kadrosu için başvuru yapacak olan adaylarda ise ortaokul mezunu olma şartı belirlenmişti.

19-01/10/ptt-personel-alimi-yapilmasi-gerekenler-nelere.jpg

PTT PERSONEL ALIMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

PTT PAL bünyesine yapılacağı duyurulan personel alımı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Nakit ve değerli eşyaları taşıma amaçlı kurulan PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, geçtiğimiz ay bünyesine yapacağı alımla ilgili bazı detaylara yer vermişti. Son başvuru tarihinin 15 Aralık olarak açıklandığı süreç, resmi ilanın yayımlanması nedeniyle merak konusu olmuştu. İşte, PTT'nin bu süreç hakkında yayımladığı duyuru;

"PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.
 
Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir."

19-01/10/ptt-personel-alimi-basvurulari-ne-zaman-1547097348.jpg

PTTPAL HAKKINDA BİLGİ

PTTPAL AŞ, her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verecek. Şirket, bu yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana'da toplam 6 nakit merkezi kuracak.

Şirket, gelecek yıl 40 şube, 360 zırhlı araç ve bin 100 personelle ülke çapında PTT merkez, şube ve ATM'lerine hizmet vermeyi ve Merkez Bankası ile yapılan protokol doğrultusunda 24 merkezde madeni para konsinye depolarını işletmeyi amaçlıyor.

 PTT personel alımı yapılması gerekenler nelere?  PTT personel alımı başvuruları ne zaman? sorularının yanıtı haberimizde. PTT'ye başvurmak isteyen vatandaşların gözü PTT personel alımı başvurularında. PTT personel alımı 2019 başvuru formu vatandaşların en çok aradığı başlık oldu. Toplam bin 100 kişinin PTT bünyesinde istihdam edileceğinin açıklanmasının ardından PTT'den ikinci bir açıklama daha geldi. Yapılan açıklamaya göre alım sürecinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu. İşte PTT personel alımı 2019 hakkında merak edilen tüm detaylar...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN