PTT personel alımı 2019 | PTT KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak

PTT personel alımı 2019 | PTT KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak

2019 yılında PTT KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacak. PTT personel alımı haberleri ve PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik'ın açıklamalarının detayları yazımızda. PTT kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4500 TL maaşlı memur ve personel alımı yapacak. Aralık ayında başlayan PTT personel alımı başvuruları devam ediyor. Peki başvuru şartları neler? PTT personel alımına kimler başvurabilir? İşte PTT personel alımı hakkındaki ayrıntılar...

PTT Genel Müdürülüğü 2019 yılında  PTT bünyesinde görevlendirilmek üzere  KPSS şartsız 55 bin personel alımı yapacağını duyurmuş ve aralık ayında da personel alımı başvuruları başlamıştı. Milyonlarca kişinin gözü kulağı PTT personel alımı haberlerinde. İşte PTT personel alımı ile ilgili merak edilen detaylar ve kurumdan yapılan son dakika açıklamaları...

2019 PTT PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklamalara göre PTT 55 bin personel alımı yapacak. PTT personel alımlarında KPSS şartının aranmayacağı daha önceden belirtilmişti. PTT 55 bin KPSS şartı olmadan personel alımı genel şartlarını haberimizin devamında okurlarımızla paylaşıyoruz.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik bundan önceki yaptığı açıklamalarında 55 bin personel alımı yapılacağını ifade etmişti. PTT'nin 55 bin personel kapsamında peyderpey yapacağı 5 bin personel alımı önümüzdeki günlerde yapılacak.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik tarafından daha önce yapılan açıklamalarda "Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

PTT PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

PTT doğrultusundan personel alım ilanları yayımlanmaya devam etmekte. Yayımlanan ilanlara göre personel alımlarında KPSS şartı aranmayacaktır. Aynı vakitte kamu personeli alımına dair genel şartlar belirtilirken müracaat detayları da adaylarla paylaşıldı.

PTT'den personel alımı müjdesi! PTT, KPSS şartı aranmaksızın bünyesine personel katacağını açıkladı . Milyonlarca bireyin beklediği güzel haber PTT'den geldi. PTT kendi içeriğinde istihdam etmek üzere 4500 TL maaşlar memur ve personel alımı yapacak. 

KPSS'siz PTT İş Başvurusu - PTT bünyesine alınacak olan 5 bin personel alımında adaylara verilen göreve başlama süresi tarihiyle alakalı olarak sorunlar yaşanıyor. 2018/1 5 bin personel alımı sürecinde adaylara beklemeleri gereken süre açıklandı ve bir an önce görev başı yapmak isteyen adayları üzen haber geldi.

19-02/07/ptt-personel-alimi.jpg

PTT'DEN YAYIMLANAN RESMİ DUYURU

Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılan 2018/1 personel alımı sözlü sınav sonuçları açıklanmıştır.

Sözlü sınav sonucunda atanmaya hak kazanan adayların atama işlemlerine, sözlü sınav sonucunun ilan edildiği tarihten itibaren Şirketimizin ihtiyaçları doğrultusunda belirli dönemler halinde en geç 1 (bir) yıl içinde başlanacaktır.

Başarı puanına göre asil olarak yerleşen adaylar, atanma şartlarını taşıyıp taşımadıklarının tespiti için aşağıda yer alan bilgi ve belgelerle birlikte 31/12/2018 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (14/01/2019 mesai sonuna kadar) Merkez Teşkilatına atanmaya hak kazananların PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına, Taşra Teşkilatına atanmaya hak kazananların ise ilgili PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine başvurmaları gerekmektedir.

BU SÜRE İÇİNDE MÜRACAAT ETMEYENLERİN ATANMA TALEPLERİ İŞLEMDEN KALDIRILACAK OLUP, AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

19-02/07/2019-ptt-personel-alimi.jpg

PTT SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

PTT şubeleri sabah 8.30'da işlem almaya başlıyor.

PTT HANGİ GÜNLER AÇIK?

PTT şubeleri haftanın 5 günü açıktır. Merkez PTT şubeleri dışında tüm PTT'ler cumartesi günü kapalıdır. Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri cumartesi günü 13.30 kadar hizmet vermektedir. Bu saatler, kış aylarında ise 08.30/12.30 ve 13.30/16.30 şeklindedir. Saatler il ve ilçenin durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. (Bazı merkezlerde 08.30/17.30 şeklinde olabilmektedir.)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN