Rolex'li paylaşımı silmişti.. Helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim

Rolex'li paylaşımı silmişti.. Helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim

AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakozlu paylaşımının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex saati ile verdiği poz gündem olmuştu. Tartışma yaratan saate ilişkin açıklama yapan Yenişehirlioğlu, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin liralık Rolex saatiyle verdiği poz gündem olmuş. Yenişehirlioğlu, çok konuşulan fotoğrafı sosyal medya hesabından silmişti.

Yenişehirlioğlu, yaptığı paylaşım ve ardından paylaşımı silmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yaptığı paylaşıma daha önce tartışmalar nedeniyle sildiği fotoğrafı da ekleyen Yenişehirlioğlu, fotoğrafı silmesinin nedeninin, 'Ispartalı partililerine edilen hakaretler' olduğunu söyledi.

'ALIN TERİYLE EDİNDİĞİM SAATİMİ TAKMAYA DEVAM EDECEĞİM'

Yenişehirlioğlu, fotoğrafın Instagram hesabında durduğunu da belirterek şunları söyledi:

"Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (38)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
38 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN