Sahnede fenalaşan Cem Yılmaz'dan ilk açıklama geldi

Sahnede fenalaşan Cem Yılmaz'dan ilk açıklama geldi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz sahnede fenalaştı. Gösteri esnasında "iyi değilim" diyerek mola veren Yılmaz'ın 20 dakikalık bir aranın ardından sahneye döndüğü öğrenildi. Cem Yılmaz'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Komedyen Cem Yılmaz gösterisi esnasında fenalaştı. 20 dakikalık molanın ardından tekrar sahneye dönen ünlü komedyenin tansiyonunun düştüğü öğrenildi.

O anlara tanık olan sunucu Hakan Hatipoğlu, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Cem Yılmaz gösteride fenalaştı. Başta herkes şaka sandık. Kulise yönelip, "Cidden iyi değilim" deyince herkes dondu kaldı. Sonrasında anonsla ve 20 dakika gösteriye ara verildi. Yarım saate bomba gibi döndü. Tansiyonu düşmüş ama korkuttu sonrası kahkahalar.. Geçmiş olsun üstad"

19-05/09/screenshot_1.jpg

CEM YILMAZ'DAN İLK AÇIKLAMA

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Dün akşamki gösterimde biraz rahatsızlandım,doğru...Şimdi iyiyim. Dünkü seyircime sevecen,dostane yaklaşımlarından dolayı tek tek teşekkür ederim...Eve kadar zahmet eden magazin basınındaki arkadaşlar da kusura bakmasınlar kendimi hasta hissederken şakalaşamadım..." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN