Samsun'da kadın cinayeti: Katil yine en yakınındaki...

Samsun'da kadın cinayeti: Katil yine en yakınındaki...

Samsun'da Ertuğrul Temiz adındaki şahıs, birlikte yaşadığı ve bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Gülcan Güneş'i tabancayla başından vurarak öldürdü. Çocuğunu da alıp olay yerinden kaçan saldırgan, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Türkiye'de sayısız kadının maruz bırakıldığı erkek şiddeti giderek artarken, son olarak Samsun'un Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde, akşam saatlerinde bir kadın cinayeti meydana geldi. İddiaya göre, Ertuğrul Temiz (39) isimli şahıs, birlikte yaşadığı ve ortak bir çocukları olan sevgilisi Gülcan Güneş (44) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ertuğrul Temiz, banyoda Güneş’i tabancayla başından vurarak öldürüp, küçük çocuğu da alıp kaçtı.

Ertuğrul Temiz'in, bir süre sonra ablasını telefonla arayarak Güneş’i öldürdüğünü söylemesi üzerine; ihbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

KATİL ZANLISI GÖZALTINDA

Evin kapısı itfaiye ekiplerince açılırken, banyoda Güneş’in cansız bedeni bulundu. Kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü.

1-007.jpg

Olayla ilgili çalışma başlatan Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Ertuğrul Temiz, Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi.

'ALDATTI DİYE VURDUM'

Katil zanlısı Ertuğrul Temiz, banyoda Güneş'in vücudunda morluk gördüğünü, sorduğunda ’kendisini aldattığını’ söylemesi üzerine tabancayla onu vurduğunu savundu. Polisteki sorgusu tamamlanan Temiz, geniş güvenlik önlemleri altında bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN