Savcı Kiraz'ı öldüren teröristlere silahı temin eden avukat yakalandı

Savcı Kiraz'ı öldüren teröristlere silahı temin eden avukat yakalandı

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında 31 Mart 2015'te, savcı Mehmet Selim Kiraz'ı öldüren DHKP-C'li teröristlere, silahın bir avukat tarafından temin edildiği ortaya çıktı. Avukat Murat Canım gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, 31 Mart 2015'de İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında DHKP-C'li teröristler Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından şehit edilmişti. Yayla ve Doğruyol polisle girdikleri çatışma sonrasında ölü olarak ele geçirilmişti.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili terör örgütünün bağlantılarına yönelik çalışmalarını sürdürürken yeni bir gelişme yaşandı.

4 İLÇEDE DÜĞMEYE BASILDI

Gözaltına alınan bir terör örgütü üyesinin verdiği bilgiler doğrultusunda önceki gün İstanbul'da 4 ayrı ilçede eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

SİLAHI TEMİN EDEN AVUKAT YAKALANDI

Soruşturmada, savcı Kiraz'ı öldüren silahı Şafak Yayla'ya getiren Mustafa Koçak'a silahın bir avukat tarafından verildiği belirlendi. Operasyonlarda silahı temin etmekle suçlanan avukat Murat Canım gözaltına alındı. Avukat Canım'ın sorgusu sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN