Sevgililere binlerce 'tatlı kalp' ikram edilecek | Edirne

Sevgililere binlerce 'tatlı kalp' ikram edilecek | Edirne

Edirne'de bir şekerlemeci 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiftlere ücretsiz ikram edilmek üzere çilek aromalı kırmızı renkte kalp şeklinde badem ezmesi yaptı.

Şekerleme firmasının çalışanları, Sevgililer Günü dolayısıyla bir müzisyenin çaldığı keman eşliğinde "Aşk Hamuru" adını verdiği badem ezmesi hamuruna kalp şeklini vererek hazırladı.

Yaklaşık 25 bin adet "tatlı kalp" adı verilen badem ezmeleri yarın sevgililere armağan edilecek. Badem ezmesi hamuru hazırlanırken kazana bir çeyrek altın bırakıldı. Hangi "tatlı kalbin" içerisinde olduğu bilinmeyen çifte armağanlı badem ezmesini ise şanslı çift kazanacak.

Şekerlemeci Arif Meriç, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl özel günler için hazırlık yaptıklarını söyledi.

Sevgililer Günü'nün de bu özel günlerden olduğunu belirten Meriç, "14 Şubat Sevgililer Günü'nü can u gönülden kutluyoruz. Biz her yıl 14 Şubat'ta bu hazırlığı yapıyoruz bu yıl da yaptık. Binlerce muhabbet hamurundan aşkın hamurunu yoğuruyoruz. Neden bunu yapıyoruz? Bu alemde 7'den 70'e kadar herkesin aşka muhtaç olduğunu biliyoruz. Çünkü bizim 80 milyonluk hamurumuz var. Şu bir gerçektir ki hayatın akışı, aşkın ve muhabbetin akışı her kalpte vardır. Bizim de kalbimiz şu anda vatanımız, milletimiz, Mehmetçiki'miz için atıyor. Çünkü Mehmetçik, vatan ve bayrak varsa aşk ve meşk olur." diye konuştu.

EDİRNE / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN