Sigarayı değil tiryakileri yakacak zam! 3 gruba daha zam geldi: En ucuz sigara o rakama kadar çıkıyor

Sigarayı değil tiryakileri yakacak zam! 3 gruba daha zam geldi: En ucuz sigara o rakama kadar çıkıyor

Bu sefer sigara değil, tiryakileri yanacak! 3 sigara grubuna daha zam geldi! En ucuz sigaranın fiyatı ise o rakama ulaştı...

Ülkemizde son dönemde sigara fiyatlarındaki artışlar, tüketiciler arasında büyük endişe yaratıyor. Geçtiğimiz günlerde 2 sigara grubuna yapılan zamın ardından şimdi de 3 sigara grubuna daha zam yapıldı. Tütün mamullerinin satın alma gücü giderek azalıyor.

3 TL ZAM

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar'ın açıklamasına göre, son zamlarla birlikte 3 sigara grubunun ürünlerine ortalama 3 TL zam yapıldı. Bu, sigara tüketenlerin harcamalarında ciddi bir artışa neden olabilir.

O sigara grubuna 10 TL zam bekleniyor! - Nokta Gazetesi

EN UCUZ SİGARA FİYATI 53 TL

En yüksek fiyat 75 TL iken en düşük fiyat 53 TL Ülkemizde sigara fiyatları zaten vergiler ve diğer ek maliyetlerle yüksek seviyede bulunuyordu. Yapılan son zamlarla birlikte tütün mamulleri daha da pahalı hale geliyor, tüketiciler üzerinde ekonomik baskı oluşturuyor.

Şu anda tüm sigara gruplarının fiyatları göz önüne alındığında, en pahalı sigaranın 75 TL, en ucuz sigaranın ise 53 TL olduğu belirtiliyor. Bu fiyatlar, tütün mamullerine yapılan zamların tüketiciye yansıyan etkisini gösteriyor ve sigara alışkanlığının maliyetini artırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN