Sinop’ta avlandı 14 bin 500 TL'ye satıldı! Tam 12 kilo ağırlığında… Resmen bir servet değerine satıldı

Sinop’ta avlandı 14 bin 500 TL'ye satıldı! Tam 12 kilo ağırlığında… Resmen bir servet değerine satıldı

Hem görüntüsüyle hem de fiyatıyla dudak uçuklattı. Sinoplular avladı 14.500 TL'ye satışa çıkardı. Önce avlandı sonra bir servet değerine satıldı. İşte Sinop'tan şaşırtan görüntüler…

Sinop'ta tam 12 kilo ağırlığındaki kalkan balığına görenler şaştı kaldı. Denize açılan balıkçılar ağına takılanla şaşkına dönerken satışa çıkarılan kalkan balığının fiyatı ise daha çok dikkat çekti. 14.500 TL'ye alıcı bulan kalkan balığı balıkçıları mutlu etti. İşte Sinop'tan şaşırtan görüntüler…

14.500 TL'YE SATILDI

Sinop'un Ayancık ilçesi açıklarında balıkçı ağına takılan 12 kilogram ağırlığındaki kalkan balığı balıkçıların yüzünü güldürdü. Şehir merkezine bir tezgahta sergilenen balık 14.500 TL'ye alıcı buldu.

sinop-kalkan-kapak.jpg

Balıkçı Selami Mete, Ayancık'ın Gebelit mevkiisi açıklarında balıkçılar tarafından yakalanarak tezgahına geldiğini söyledi. Son yıllarda bu kadar büyük erkek kalkan balığı tutulmadığına dikkat çeken Mete, tezgahta sergilenen balığın da özel bir işletmeye satıldığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN