Son dakika! D-100 Karayolu'nda silahlı kavga

Son dakika! D-100 Karayolu'nda silahlı kavga

D-100 Karayolu Avcılar mevkisinde seyir halindeki iki sürücü arasında trafikte tartışma çıktı. Sürücülerden biri tartıştığı sürücüyü silahla bacağından vurdu. İddiaya göre kız kardeşleri ile boşanma sürecinde olan eniştelerini yolda sıkıştıran şahıslar, silahla eniştelerini yaraladı. Yaşanan anlar ise güvenlik kamerası ve bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay saat 09.00 sıralarında D-100 Karayolu Avcılar mevkisinde meydana geldi.

D-100 Karayolu Avcılar mevkii Ankara istikametinde ilerleyen eniştelerinin aracının önünü  kesen 3 kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi.

Saldırganlar kaçarken D-100'ün ortasında yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Yaralı kişi, yakındaki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırganların eniştelerini ablalarından boşanmak istemesi üzerine vurduğu öne sürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İSTANBUL/DHA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN