Son dakika! Erdoğan: İttifakın adı 'Cumhur'

Son dakika! Erdoğan: İttifakın adı 'Cumhur'

Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, AK Parti ile MHP arasında yapılan itttifakın adının 'Cumhur' olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısınından ardan gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti ve MHP arasındaki ittifakla ilgili olarak, “İttifakın adına cumhur ittifakı diyebiliriz” dedi.

İttifak için şu anda 2 parti görünüyor diyen Erdoğan, " 3. parti olmaz diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle tacizler, vesaireler, bunları aynı kapsam içerisinde değerlendirmemiz lazım." diye konuştu.

KOMİSYON AÇIKLAMA YAPTI

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop ile MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Kendilerinin de katıldığı, Erdoğan ve Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptıkları görüşmeye ilişkin" sorulara cevap vermişti. 

Şentop Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli arasındaki görüşmenin tam bir mutabakatla sonuçlandığını belirterek "Bütün hususlar netliğe kavuşturuldu. 26 maddelik kanun teklifini, AK Parti ve MHP'nin ortak imzasıyla, 21 Şubat günü TBMM Başkanlığına sunacağız" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN