Son dakika! TSK'nın vurduğu dağdaki PKK kanıtı

Son dakika! TSK'nın vurduğu dağdaki PKK kanıtı

TSK'nın bugün Afrin'de vurduğu Darmık Dağı'nda terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın posteri bulunuyor. Poster, uydu görüntülerinde de görülüyor.

Uydu haritasında, Afrin'de Darmık Dağı'nın güneyinde, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterinin olduğu görülüyor. Savaş uçakları birkaç saat önce o bölgeyi bombalamışlardı. Söz konusu posterin olduğu bölgelerde mevzilerin de olduğu belirtiliyor. Uçakların vurduğu noktanın da orası olduğu ve çatışmaların da orada yoğunlaştığı belirtiliyor.

18-01/31/5a71c465c9de400454930e6c.jpg

POSTER HAVAYA UÇURULDU

Teröristlerin Kilis'e roket attığı Darmık Dağı, bugün saatlerce savaş uçakları tarafından vuruldu. Haber televizyonları tarafından canlı yayınla ekrana getirilen bombardıman sırasında, dağda yer alan PKK elebaşının posteri imha edildi.

ABD'NİN TEZİNİ ÇÜRÜTEN GÖRÜNTÜ

Bu görüntü, terör örgütü PYD'nin, ABD'nin terör örgütü PKK ile bağı olmadığı iddiasını da çürütüyor.

18-01/31/uydu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN