Tarihi binada yangın!

Tarihi binada yangın!

İzmir'de bulunan tarihi bir binada henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Binada bulunan bir kadın kurtarılırken alevlere teslim olan bina küle döndü. İtfaiye yangını 2 saatlik uğraş sonucu söndürdü.

İzmir Konak'ta evsiz bir kadının bulunduğu binadan alev ve dumanların çıktığını gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık görevlilerine haber verdi. Bina içerisindeki ahşap dekorasyonlardan dolayı alevler bir anda tüm binayı sardı.

Olay yerine gelen İtfaiye, alevlere müdahale ettiği esnada bina içerisinde bulunan kadın dışarı çıkarıldı. Muayenenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu görülen kadın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

sddddd.jpg

2 SAATLİK ZORLU MÜCADELE

Yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Tarihi bina küle dönerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN