TMO personel alımı başvuruları nereye yapılıyor? TMO başvuru şartları neler? 231 kişiye istihdam

TMO personel alımı başvuruları nereye yapılıyor? TMO başvuru şartları neler? 231 kişiye istihdam

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 231 personel alımı yapacak. Son dakika olarak paylaşılan duyuruda TMO, 9-18 Temmuz tarihleri arasında 231 personel alımı yapacağını açıkladı. TMO’nun açıklamasının ardından ‘TMO personel alımı başvuruları nereye, nasıl yapılıyor? TMO başvuru şartları neler?’ gibi detaylar da merak edilir oldu. TMO 231 personel alımı başvuruları ile ilgili tüm gelişmelere karar.com’dan ulaşabilirsiniz.

TMO, bünyesine 231 personel alımı yapacağını açıklayınca, iş arayanları da ayrı bir heyecan kapladı. TMO, istihdam edeceği 231 personelin 17'sini merkezde, 40'ı Afyonkarahisar Alkaloidleri Fabrikası'nda ve 174'ünü de taşrada istihdam edeceğini paylaştı. TMO’dan gelen istihdam haberleri ile birlikte, ‘TMO 231 personel alımı başvuru şartları neler? TMO işçi alımı başvuruları nasıl yapılıyor?’ tarzında konu başlıkları da akıllarda soru işareti olarak kaldı. TMO ile ilgili aradığınız tüm detaylar haberimizde…

TMO PERSONEL ALIMI İÇİN HANGİ ALANLARA BAŞVURU YAPILACAK?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; TMO, 231 pozisyon için personel istihdam edecek. Ataması yapılacak 231 personel için ÖSYM tarafından duyuru yapılırken, tercihler 9-18 Temmuz'da alınacak. İşe başlayacak 231 personelin 17'si merkezde, 40'ı Afyonkarahisar Alkaloidleri Fabrikası'nda ve 174'ü taşrada istihdam edilecek. Bu doğrultuda, 5 kimya mühendisi, 35 ziraat mühendisi eksper, 1 elektrik mühendisi, 1 makine mühendisi, 30 muhasebeci, 2 kimyager, 55 teknisyen, 92 memur, 2 itfaiyeci, 1 mütercim, 3 sekreter ve 4 ekonomist pozisyonu için ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak. Yerleştirmeden sonra mülakat olmayacak.

19-07/11/tmo-personel-alimi-basvurulari-nereye-yapiliyor-tmo-basvuru-sartlari-neler-231-kisiye-istihdam.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN