Trabzon'da can pazarı: Afgan çocuk, boğulma tehlikesi geçirdi

Trabzon'da can pazarı: Afgan çocuk, boğulma tehlikesi geçirdi

Trabzon'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Afganistan uyruklu 13 yaşındaki Seyid Hanif Caferi, dalgıçlar tarafından kurtarıldı. Çocuğun yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Olay, Söğütlü Mahallesi'ndeki sahil kıyısında meydana geldi. Ailesiyle birlikte serinlemek için denize giren Afganistan uyruklu Seyid Hanif Caferi, bir süre sonra gözden kayboldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik dalgıç ekipleri geldi. Arama çalışması başlatan dalgıçlar, boğulma tehlikesi geçiren çocuğu bulup, kıyıya çıkardı. 

19-08/12/bogulma-tehlikesi-geciren-afgan-cocuk-hastaneye-kaldirildi_9265_dhaphoto4.jpg

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Seyid Hanif Caferi, ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak, tedavi altına aldı.

19-08/12/bogulma-tehlikesi-geciren-afgan-cocuk-hastaneye-kaldirildi_9265_dhaphoto9.jpg

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çocuğun yakınları hastanede sinir krizi geçirirken, bu anları cep telefonuyla görüntülemeye çalışan bir kişiye özel güvenlik görevlisi müdahale etti. 

TRABZON/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN