Türkiye'de varken yurt dışına gitmeyin! Bu görüntüler Norveç'ten değil... Bodrum ve İzmir'i bile kıskandırıyor

Türkiye'de varken yurt dışına gitmeyin! Bu görüntüler Norveç'ten değil... Bodrum ve İzmir'i bile kıskandırıyor

Norveç fiyortlarını aratmayan eşsiz manzarasıyla o ilimizi ziyaretçi akınına uğratıyor! Türkiye'de varken yurt dışına gitmeyin! Gören Norveç sanıyor ama bu görüntüler Norveç'ten değil... Bodrum ve İzmir'i bile kıskandırıyor...

Norveç fiyortlarını aratmayan eşsiz manzarasıyla Kahramanmaraş'ın yeni turistik cazibe merkezi haline gelen Ali Kayası Cam Terası, ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Özellikle hafta sonları binlerce ziyaretçinin akınına uğrayan bu doğal güzellik, adeta dillere destan.

370 DÖNÜMLÜK ALANA SAHİP

Norveç fiyortlarını aratmayan bu manzara Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş'ın zengin doğal mirasını turizme kazandırmak amacıyla 2021 yılında başlatılan proje kapsamında inşa edilen Ali Kayası Cam Terası, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açıldı. 370 dönümlük alanda konumlanan bu muhteşem teras, 500 metrekarelik cam platformu, baraj manzaralı 700 kişilik kafe restoranı, ahşap platform yürüyüş yolları, çamlık alanında yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanlarıyla ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

ULAŞIM İÇİN YENİ YOL AÇILDI

DUYANLAR ALİ KAYASI CAM TERAS'A AKIN EDİYOR

Ali Kayası Cam Terası'na ulaşımı kolaylaştırmak için 20 kilometrelik yeni bir yol açılarak Edebiyat Yolu'na bağlanmıştır. Yeşil ve maviyi bir arada sunan, atmosferi, doğası ve manzarasıyla görenleri kendine hayran bırakan bu turistik mekan, hafta sonları başta Kahramanmaraş olmak üzere bölge ve ülke genelinden binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN