Türkiye o ülkeye vizeyi kaldırıldı! Yüzlerce kişi şimdi akın edecek: O kişilerin artık vize derdi yok

Türkiye o ülkeye vizeyi kaldırıldı! Yüzlerce kişi şimdi akın edecek: O kişilerin artık vize derdi yok

Bir son dakika bilgisine göre o ülkeden Türkiye’ye gelişlerde vize resmen kaldırıldı. Bu gelişmeyle beraber yüzlerce kişi ülkemize akın edecek. Vize olmamasının kolaylığı turizme katkı sağlayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Hem Türkiye’de hem de dünyanın diğer ülkelerinde yurtdışı seyahatlerinin önünde duran en büyük engellerden biri vize konusuyken, ülkelerin yaptıkları anlaşmalarla beraber vizelerde ayrıcalıklar tanımaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye, o ülkeden gelecek kişilere vize muafiyeti hakkı verdi.

yeni-proje-12-001.jpg

TÜRKİYE’YE GELİŞLERDE O ÜLKE İÇİN VİZE KALDIRILDI

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı imzasıyla yer alan karara göre; Romanya vatandaşlarının Türkiye'ye yapacakları her 180 gün içinde azami 90 gün ikamet süreli turistik seyahatlerinde ve transit geçişlerinde vize uygulanmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN