Ülkemizin saklı güzelliklerinden! Bölgedekiler serinlemek için oraya akın ediyor: Resmen cennetten bir köşe

Ülkemizin saklı güzelliklerinden! Bölgedekiler serinlemek için oraya akın ediyor: Resmen cennetten bir köşe

Ülkemizin pek bilinmeyen doğal güzelliklerinden biri! Burayı keşfeden yazın buraya kaçıyor. İlçe merkezine sadece 40 kilometre uzaklıkta! Uzun kanyonuyla ve yemyeşil doğasıyla dikkat çekiyor. Resmen cennetten bir köşe...

Kayseri'nin doğal güzellikleri arasında yer alan ve Yahyalı ilçesine bağlı olan Yeşilköy Şelalesi, turistlerin ilgi odağı haline geldi. Doğa manzarası, dağların içinden akan berrak suyu ve yeşillikleriyle adeta bir cenneti anımsatan bu şelale, ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

İLÇE MERKEZİNE 40 KM

Yahyalı'nın saklı cenneti turistlerin yeni gözdesi oluyor

Yahyalı ilçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Yeşilköy Şelalesi, uzun kanyonu ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Turistlerin sıcak havalarda serinlemek için tercih ettiği bu doğal güzellik, adeta bir saklı cenneti andırıyor.

Yeşilköy Şelalesi: Kayseri'nin Saklı Cenneti

Yeşilköy Şelalesi, Kayseri'nin doğal güzellikleri arasında özel bir yere sahip. Turistlerin ilgi odağı haline gelen bu doğal güzellik, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Yeşilköy Şelalesi, doğa tutkunları için mutlaka görülmesi gereken bir destinasyon olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN