Yangından kurtulan genç kız annesini suçladı: Onu niye kurtarıyorsunuz

Yangından kurtulan genç kız annesini suçladı: Onu niye kurtarıyorsunuz

Bolu’da, 5 katlı apartmanın giriş katında çıkan yangında dumandan etkilenen anne ve kızı hastaneye kaldırıldı. Yangına müdahale sırasında "Onu niye çıkarıyorsunuz" diye bağıran genç kız, evi annesinin bilerek yaktığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Saat 14.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Bandakçıoğlu Sokak'taki bir apartmanın giriş katındaki dairede yangın çıktı. Hemşire Kadriye A. ile kızı Özgül Özge Koçak'ın birlikte yaşadığı evden yükselen dumanları gören apartman sakileri, itfaiyeyi aradı. Bu sırada  Özgül Özge Koçak, alevlerin arasından kurtulup dışarı çıkmayı başardı. İçeride kalan annesi Kadriye A. ise gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Annesi evden çıkartılırken, genç kızın,  "Onu niye çıkarıyorsunuz?" diye bağırması herkesi şok etti.

Altuntaş ise, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

19-06/14/resimid_12389095.jpg
İtfaiye ilk belirlemelere göre yangının bilinçli olarak çıkarıldığını tespit etti. 

ANNESİNİ SUÇLADI

Özge K., tedavisi için bindirilen UMKE aracında uzun süre gözyaşı döktü. Özge K., olay yerinde polise verdiği ilk ifadesinde, “Annem beni ve bütün apartmanı öldürmeye çalıştı. Annem kendisi yaktı perdeleri. Şikayetçiyim” dedi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yanan evde yaptığı ilk incelemede, yangının bilinçli olarak çıkartıldığının belirlendiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN