Yardım yemeğinde siyaset krizi

Yardım yemeğinde siyaset krizi

Patnosspor için düzenlenen yardım yemeğinde kürsüye çıkan Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın konuşmasına izin verilmedi. Geceyi Pendik Belediyesi'nin düzenlediğini, parasının kendileri tarafından ödendiğini söyleyen Pendik Belediyesi'nin AK Parti'li Meclis Üyesi İdris Bilici , “Burada siyaset yapamazsınız” diyerek Odabaşı'nın konuşmasını engelledi.

Patnosspor yöneticileri tarafından Pendik'te düzenlenen geceye birçok ismin yanı sıra Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de katıldı. AK Parti'li Başkan Ahmet Cin ve diğer davetlilerin konuşmalarının ardından Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı konuşma yapması için sahneye davet edildi. Patnosspor'u kutlamak için sahneye çıkan Odabaşı konuşmak için hazırlanırken önce mikrofonun sesi kesildi ardından da Pendik Belediyesi'nin AK Parti'li Meclis Üyesi İdris Bilici tarafından konuşması engellendi.

'BURADA SİYASET YAPAMAZSINIZ'

Geceyi Pendik Belediyesi'nin düzenlediğini, parasının kendileri tarafından ödendiğini söyleyen AK Parti'li Bilici, “Burada siyaset yapamazsınız” diyerek Odabaşı'nın konuşmasını engelledi.

Bilici'nin müdahalesi sonrası sahneyi terk eden Odabaşı yaptığı açıklamada, “Ben buraya Patnosluların davetlisi olarak geldim, selamlama yapacakken, beyefendi bana ‘siyaset yapamazsınız' dedi. Selamlama yapacaktım, beyefendinin zoruna gitti. Ben belediye başkanının ya da belediyesinin değil Patnosluların davetlisiyim. Patnosluların başımız üzerinde yeri var ama bu saygısızlıktır” dedi. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN