Yavuz Selim Demirağ'ın saldırının ardından ilk yazısı: Korkmuyorum, daha çok konuşacağım

Yavuz Selim Demirağ'ın saldırının ardından ilk yazısı: Korkmuyorum, daha çok konuşacağım

Geçen hafta evinin önünde sopalı saldırıya uğrayan Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ yaşadıklarını köşesine taşıdı. 'Korkmuyorum' başlıklı yazısında Yavuz şu ifadelere yer verdi: "Parti liderlerinin evini basan, suratına yumruk atan, her türlü aykırı sesi kodesle, dayakla, ölümle tehdit eden karanlığın karşısına dikilmeye devam edeceğim. Beni bu gadre hedef eden yazdıklarım mı? Daha çok yazacağım! Söylediklerim mi? Daha çok konuşacağım!"

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ 'Korkmuyorum' başlığıyla yayımlanan yazısında geçen hafta uğradığı sopalı saldırıya dair açıklamalarda bulundu.

"Parti liderlerinin evini basan, suratına yumruk atan, her türlü aykırı sesi kodesle, dayakla, ölümle tehdit eden karanlığın karşısına dikilmeye devam edeceğim. Beni bu gadre hedef eden yazdıklarım mı? Daha çok yazacağım! Söylediklerim mi? Daha çok konuşacağım!" diyen Demirağ'ın yazısında kısaca şunları aktardı:

"Sonra sorarım; Yavuz, başına gelen, onların göğüs gerdiği çileden daha mı büyüktür? Bu soruya şimdiye dek cevabım 'hayır' oldu. Kendimi, o yiğitlerin hatırası karşısında utandırarak, yolda yürüme azmi buldum. 'Yavuz' dedim hep, ‘mahşerde onların karşısına bu bahaneyle mi çıkacaksın, yenildim, pes ettim diyerek?’ Şükürler olsun ki, bir kez olsun pes etmedim, yenilgiyi kabul etmedim.

Yine etmeyeceğim. Parti liderlerinin evini basan, suratına yumruk atan, her türlü aykırı sesi kodesle, dayakla, ölümle tehdit eden karanlığın karşısına dikilmeye devam edeceğim. Beni bu gadre hedef eden yazdıklarım mı? Daha çok yazacağım! Söylediklerim mi? Daha çok konuşacağım!

Memleketi bu hale getirenler, bununla kalmıyor, suçlarını ifşa edenlere saldırıyorlar. Ne gam! Biz tabutluku da, Mamak'ı da görmüş bir geleneğin yüksek seciyesine layık olmak için başımıza gelenleri bir rahmet sayıyoruz. Biz de, bu yolda türlü kötülüğe rağmen, bir adım geri atmayanlardan olduk demek için.

Ben mi? Ben daha sargılarım çıkmadan, yeniden saldırıların hedefine oturmak için elimden geleni yapıyorum. Korkmuyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN