Yerel seçimlerde son düzlük: Okullarda sandıklar kuruldu, oy kabinleri hazırlandı

Yerel seçimlerde son düzlük: Okullarda sandıklar kuruldu, oy kabinleri hazırlandı

Türkiye, 31 Mart yerel seçimleri için nefeslerini tuttu. Seçime saatler kala okullardaki hazırlıklar tamamlandı. Yaklaşık 208 bin sandık sınıflara kuruldu, oy kabinleri hazırlandı.

61 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimşeri için oy verme işleminin başlamasına sayılı saatler kaldı. Yarın saat 07.00'de başlayacak oy verme işlemi için okullarda hazırlıklar tamamlandı.

8969576.jpg

Görevliler, vatandaşların oylarını rahatlıkla kullanabileceği şekilde sınıfları düzenledi. Yaklaşık 208 bin fazla sandık sınıflara yerleştirildi, oy kabinleri kuruldu.

8969575.jpg

Sınıflardaki sıralar düzenlenerek sandık kurulu ve gözlemciler için hazır hale getirildi.

8969574.jpg

Yetkililer tarafından okul koridorları ve kapılarına sandık numaraları asıldı.

8969573.jpg

Şadıman-Polat Çebi İlkokulu’nda seçim hazırlık çalışmalarını yürüten sandık başkanı Ali Rıfat Ünal, "Bugün oy vermek için kullanacağımız seçim sandığını kurduk. Daha sonrasında seçmenlerin oy vereceği iki tane oy verme kabinini kurduk.

21321.jpg

Geri kalan adayların isimleri veya tercih mühürlerini yarın alıp seçmenlerin kabinlerine yerleştireceğiz. Umarım ki kazasız, belasız, ülkemiz için iyi, en hayırlı şekilde bir seçim olacaktır." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN