Yüksek maaşlı çalışma fırsatı! O şartları sağlayan iş başı yapıyor! En az lise mezunu…

Yüksek maaşlı çalışma fırsatı! O şartları sağlayan iş başı yapıyor! En az lise mezunu…

Kimse bu iş fırsatını kaçırmak istemeyecek. O şartları sağlayan anında başvuru yapıyor. Farklı alanlarda yapılan personel alımları dikkat çekerken en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlar açıldı. İşte yüksek maaşlı çalışma fırsatı…

Farklı alanlarda yapılan personel alımları dikkat çekerken Emirates Havayolları kabin memurluğu pozisyonu için personel alımı yapılacağını duyurdu. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlar kapsamında müşteri memnuniyetini ve sunulan hizmet kalitesine en yüksek seviyede tutmak amaçlanıyor. Başlangıç maaşı 2770 dolar olurken kabin memurluğu alanında kariyer yapmak isteyenler detayları merak ediyor. İşte yüksek maaşlı çalışma fırsatı…

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Emirates Havayolları kabin memurluğu kadroları için yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Lise mezunu adaylar arasından seçim yapılacağı belirtilirken başvuruların internet üzerinden yapılacağı aktarıldı.

emirates.jpg

İlanda yer alan şartlar arasında mükemmel müşteri hizmeti sunabilme yeteneği ile birlikte yazılı ve sözlü İngilizcede akıcılık, 212 santimetre kol erişimi ve minimum 1.60 boy şartlarının sağlanması gerekmektedir. Emret Kabin ekibi üniforması giyerken görünür yerlerde dövmelerin olmaması gerekiyor.

YÜKSEK MAAŞ VERİLECEK

Başvurular hakkında detaylı bilgi almak isteyen adaylar Emirates Havayolları resmi internet sitesi üzerinden yer alan başvuruları inceleyebilir. Kabin memurları için başlangıç maaşı 4430 Birleşik Arap Emirlikleri dirhemi iken uçuş saatlerine göre ek ödemelerle bu maaş aylık 10,170 dirheme ulaşıyor. Bu kapsamda Türk Lirası cinsinden ödeme yaklaşık 90.000 TL'ye denk gelmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN