Hakan Albayrak'tan Müstakil Gazete için dayanışma çağrısı: Tek eksiğimiz dostların reklamı

Hakan Albayrak'tan Müstakil Gazete için dayanışma çağrısı: Tek eksiğimiz dostların reklamı

Diriliş Postası'ndan ayrıldıktan sonra Müstakil Gazete için kolları sıvayan Hakan Albayrak sevenlerine dayanışma çağrısı yaptı. 11 Ocak'ta çıkacak Müstakil Gazete'nin hazırlıklarının tamamlandığını belirten Albayrak "Yazıhanede şimdilik sadece dört kişilik bir ekibiz, fakat 'Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım!' havasındayız" dedi. Albayrak en büyük eksikliklerinin gazeteyi geniş kitlelere duyuramamak olduğunu belirterek 'kaybedecek bir şeyi olmayan dostları'na seslendi...

Hakan Albayrak, 11 Ocak'ta çıkacak Müstakil Gazete için hazırlıklarını tamamladı. Gelinen aşamayı gazetenin internet sitesinde okuyucularıyla paylaşan Hakan Albayrak, dayanışma çağrısı yaptı. 

Albayrak "Dayanışmaya çağrı!" başlığı ile kaleme aldığı yazıda, Müstakil Gazete'deki hazırlıkları da okuyucularıyla paylaştı: 

16-01/08/mustakil-gazete-bayilerdee9bdd957c3b80a237edd-1452243930.jpg

"Üç ay yeteceğini umduğumuz kadar parayı bulduk; İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir’de matbaalarla anlaştık, kâğıdı ayarladık, dağıtım şirketi TURKUVAZ’la sözleşmemizi imzaladık, Anadolu Ajansı’na bağlandık, gönüllü muharrirlerimize ilk yazı siparişlerini verdik ve geri sayıma başladık."

Müstakil Gazete'nin Malcolm X'li tanıtım filmi:

"Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım"

Dört kişilik bir ekiple 8 sayfa çıkacak gazetenin 1 TL'den satılacağını belirten Albayrak "Fakat 'Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım!' havasındayız" dedi.

"Geniş kitlelere duyuramıyoruz"

Albayrak tek eksikliklerinin Müstakil Gazete’nin 11 Ocak Pazartesi günü yayın hayatına başlayacağını geniş kitlelere duyuramamak olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı: 

"Bizim cenahtaki popüler televizyon kanallarının ve internet haber sitelerinin çoğu benimle beraber görünmekten imtina ettiği için oralarda Müstakil Gazete’nin tanıtımını yapamıyoruz. Twitter veya Facebook’ta geniş ‘kapsama alanlarına’ sahip olan bazı kadim dostlarım da –gönülleri bizimle beraber olsa bile- ismimi anmaktan ve Müstakil Gazete’yle alakalı gelişmeleri paylaşmaktan maslahat icabı geri duruyor."

"Doğrusu ben de kimi arkadaşıma bazı bağlantılarından veya muhtaçlıklarından ötürü 'Aman sen geri dur! Bizi alenen destekleme! Çamur kampanyalarının hedefi olma!' diye uyarıyorum"

Çağrımız kaybedecek şeyi olmayan dostlara

Dayanışma çağrısının "kaybedecek şeyi olmayan dostlara ve gönüldaşlara" olduğnu vurgulayan Albayrak "Müstakil Gazete’nin 11 Ocak Pazartesi günü inşaallah Türkiye çapında bayilerde olacağı bilgisinin yayılmasına yardımcı olun lütfen" dedi.

Albayrak yazısına şöyle devam etti:

Eşinize dostunuza, mensubu olduğunuz cami cemaatine, mesai arkadaşlarınıza, sosyal medya takipçilerinize bunu haber vermenizi hassaten istirham ediyorum.

"Belden aşağı vurmayan bir gazete"

“Nasıl bir gazete olacakmış?” diye soranlara şöyle diyebilirsiniz: “Emperyalizm ve Kemalizm’e yüzde yüz muhalif. Mutedil İslami hareketlere ait. IŞİD, DAİŞ, DEAŞ diye anılan Bağdadi Grubu, Hamaney rejimi, “Paralel Yapı” gibi sözde İslami ve fakat özde bozguncu oluşumlardan berî. Banka reklamı almayan. Belden aşağı vurmayan. Böyle bir gazete işte.”

Dostlar, tanıtım konusunda vallahi zordayız ve bu işi çok ciddiye alıp imdadımıza koşmanıza ihtiyacımız var.

"Duyurun yeter"

Müstakil Gazete’yi alın ve aldırın demiyorum burada; sadece gazetemizin çıkışını mümkün olan en çok sayıda kardeşimize duyurmanızı rica ediyorum.

Dağıtıma 20 bin adet gazete vereceğiz inşaallah. Satılırsa satılır, satılmazsa satılmaz; ama biz elimizden geleni yaptığımızdan emin olmak istiyoruz. Bu dayanışma çağrısı, elimizden gelen son şey.

Vesselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu.

16-01/08/tik-1450972161.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN