Yeşim Büber: Teknede yaşadığımıza inanmıyorlar

Yeşim Büber: Teknede yaşadığımıza inanmıyorlar

Oyuncu Yeşim Büber, 8 yıldır eşi Mehmet Aksın ve ikizleriyle birlikte teknede yaşıyor olmasına insanların inanamadığını söyledi.

Oyuncu Yeşim Büber, 8 yıldır eşi Mehmet Aksın ile birlikte hayatını teknede sürdürüyor. 2 yaşındaki ikizleri ve eşiyle teknede yaşayan Büber, bundan dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor.

15-09/08/yesim.jpg

uzuncorap.com'un haberine göre, eşi ve ikizleri Nehir ve Can'la yaşadıkları küçük alanlı hayatın tüketimi azalttığını belirten Yeşim Büber, "Evi kapatalı 8 yıl oldu ve başka evimiz yok. İnsanları buna inandırmak çok zor oluyor" diye konuştu.

15-09/08/yesim-buber.jpg

2 çocuk annesi oyuncu, "Hayatın bize dayattığı sınırlara karşı geliyoruz ve bunu en mutlu olduğumuz yerde yapıyoruz" derken, seyahatlerinde de korunaklı koylarda kaldıklarını ve karaya çıkınca koylardan uzaklaşmadıklarını belirtti.

15-09/08/yesim-buber-ikizler.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN