Tuzla'da Piyade Okulu ormanında yine yangın çıktı!

Tuzla'da Piyade Okulu ormanında yine yangın çıktı!

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ağaçlık alanda yine yangın çıktı.

Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ağaçlık alanda yine yangın çıktı. Dün akşam Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ağaçlık alanda 15 gün aradan sonra ikinci kez çıkan yangın saat 23.30 sıralarında söndürüldü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı.

Saat 18.00 sıralarında başlayan ve ormanlık alanda dip kısımlara kadar ilerleyen yangın, ekiplerin karadan yaptığı yoğun çalışma sonucu saat 23.30 sıralarında kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin yanan alanda soğutma çalışmalarına başladığı belirtildi.

15 günde ikinci yangın

Aynı bölgede 25 Ağustos'ta da yangın çıkmış, çevreye yayılan yoğun duman ve alevlerin yaklaşması nedeniyle D-100 Karayolu'nun Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatılmıştı. O yangında büyük çapta ormanlık alan kül olmuştu.

Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN