Hopa'da itfaiyenin kurtardığı Taha araç devrilince kayboldu

Hopa'da itfaiyenin kurtardığı 
Taha araç devrilince kayboldu

Hopa'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su'nun, su tehdidi altındaki evinden itfaiye aracı ile alındıktan sonra, aracın devrilmesi sonucu sel sularına kapılarak kaybolduğu öğrenildi.

Hopa'da meydana gelen sel felaketinde kaybolan 4 yaşındaki Taha Su'nun, su tehdidi altındaki evinden yakınları ile birlikte itfaiye aracı ile alındıktan sonra, aracın devrilmesi sonucu sel sularına kapılarak kaybolduğu öğrenildi.

Suç duyurusunda bulunulacak

Sundura mahallesinde yaşanan olayda, aşırı yağış nedeniyle Su ailesinin yaşadığı ev tehdit altına girince aile itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Ev sakinleri, kısa süre sonra gelen itfaiye aracına bindirildi. Ancak evden uzaklaşan itfaiye aracı dereye girince devrildi. Bu sırada araçta bulunan 4 yaşındaki Taha Su, dere sularına kapılarak kayboldu. Baba Erkan Su’nun da itfaiye hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

ARTVİN/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN