Galatasaray maçı öncesi Bursa'da Volkan Şen şoku

Galatasaray maçı öncesi 
Bursa'da Volkan Şen şoku

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Volkan Şen'in akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılmadığı ve yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılmasının gündeme geldiği öğrenildi.

Almanya'da yapılan sezon başı kampının ardından 2 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip, bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı.

Bursa taktik çalıştı

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman tempolu koşularla devam etti. Son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı.

Volkan Şen krizi

Almanya'da yapılan kamp çalışmalarında mutsuz olduğu dikkat çeken yıldız oyuncu Volkan Şen, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmana katılmadı. Tecrübeli oyuncunun antrenman öncesi tesislerden ayrıldığı öğrenilirken, kadro dışı bırakılması da gündeme geldi. Yeşil-beyazlı yönetimin yarın Katar ekiplerinden Lekhwiya SC ile Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak hazırlık maçı öncesi bir araya geleceği ve Volkan Şen ile ilgili kararın verileceği öğrenildi.

Antrenmana katılmadı

Yıldız oyuncunun kendisine verilen sözlerin tutulmaması ve kaptanlığının elinden alınması konusunun gündeme gelmesi sebebiyle antrenmana katılmadığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN