Uyuşturucu sattırılan küçük kız devlet korumasına alındı

Uyuşturucu sattırılan küçük
kız devlet korumasına alındı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, 8 yaşındaki bir kız çocuğunu sokakta uyuşturucu madde satışında kurye olarak kullandıkları iddia edilen 2 kişiden biri tutuklandı.

İzmir'in Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kuruçay Mahallesi'nde 10- 12 yaşlarında küçük kız çocuğuna uyuşturucu madde satışı yaptırıldığı ihbarını aldı. Norkotim ekipleri belirtilen yere operasyon düzenledi. Operasyonda, 8 yaşında olduğu anlaşılan 'suça sürüklenen çocuk' ile birlikte Y.G. ve S.G. yakalandı.

Polis, küçük kızın boynunda asılı çanta içerisinde ve diğerlerinin kaldığı metruk bina içerisinde yaptığı aramada 50 gram esrar, 63 ekstasy uyuşturucu hap, 21 gram,sentetik uyuşturucu bonzai ile bunların satışından elde edildiği belirtilen 2 bin 675 lira para ele geçirdi.

Mahkemeye sevk edilen 2 kişiden Y.G. tutuklanırken, S.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis olayla ilgili üç kişinin daha arandığını bildirdi.

Uyuşturucu madde satışı yaptırılan çocuğun anne ve babasının vefat ettiği, amcası T.O.'nun yanında barındığı, uyuşturucu tacirlerince kurye olarak kullanıldığı belirlendi. Yapılan işlemlerin ardından küçük kız devlet korumasına alındı.

İZMİR/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN