Fikret Orman: Obi Mikel'i geri çevirdik

Fikret Orman: Obi Mikel'i geri çevirdik

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferin son günü arayarak gelmek isteyen Nijeryalı ön libero Obi Mikel'e olumsuz yanıt verdiklerini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı, teknik heyetle yaptığı görüşmenin ardından Chelsea forması giyen oyuncuya kapıyı kapattıklarını bildirdi, “Obi Mikel arayıp teklifimizi kabul ettiğini söyledi ancak Veli’nin dönecek olması ve bütçede sıkıntı yaşamamak için ortak bir kararla transferden vazgeçtik” dedi.

Milliyet'in haberine göre; transfer dönemini Mario Gomez, Quaresma, Rhodolfo, Beck ve Tosic gibi oyuncuları renklerine bağlayarak kapatan Beşiktaş’ta, Başkan Fikret Orman, Chelsea forması giyen Obi Mikel’i almaktan son gün vazgeçtiklerini açıkladı.

Ön libero transferi için teknik heyetle görüştükten sonra Obi Mikel’i alıp, almama konusunda kararsızlık yaşadığını aktaran Orman, “Hocamızla konuşunca bu transferden vazgeçtik. Son gün Obi Mikel arayarak teklifimizi kabul ettiğini söyledi. Fakat bir yandan 1.5 ay sonra Veli sahalara dönecek diğer yandan ise olası transferlere 16 milyon lira harcayarak bütçede sıkıntı yaşayacaktık. Bu nedenle ortak bir karar alarak bu transferden vazgeçtik” dedi.

Beş transferin üzerine birkaç oyuncu daha almaları halinde toplama takım haline geleceklerini ifade eden Başkan Fikret Orman, “Biz üç senedir nokta transferler yaparak kadro yapımızı daha kaliteli hale getirmeye çalışıyoruz. Eğer her sene 8-10 transfer yaparsak o zaman istikrarlı bir takım yerine toplama bir takım yaratmış oluruz ki bu da çok iyi bir şey değil. Bu nedenle transfer yaparken acele etmeden yönetim ve teknik heyetle ortak karar alıyoruz” diye konuştu.

Vodafone Arena hakkında da konuşan Fikret Orman yakında çatı inşaatına geçeceklerini bildirdi. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, “Biliyorsunuz bir kaza yaşandı ve yaralanan işçilerimiz oldu. Bu nedenle Fransız firması da çatı konusunda fazla acele etmiyor. Bir an önce bitmesini tabii ki isteriz ama bazı şeyler zaman alıyor. Başakşehir ile protokolümüz var. İnşallah, Olimpiyat Stadı’ndan sonra 4-5 maçımızı Fatih Terim Stadı’nda oynayacağız. Ardından da Vodafone Arena’ya geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN