Katy Perry Harper's Bazaar için Elizabeth Taylor oldu

Katy Perry Harper's Bazaar 
için Elizabeth Taylor oldu

Katy Perry, Harper 's Bazaar dergisinin Eylül sayısının kapak kızı... Perry, dün fotoğrafını Instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı.

30 yaşındaki pop yıldızı, Saint Laurent marka siyah cüppesiyle objektiflere poz verdi. Sanatçının Instagram’dan yayımladığı fotoğraftaki, arkaya taranmış koyu saçları ve kırmızı ruju hayranlarından büyük beğeni topladı.

15-08/13/2b4d2ebd00000578-0-image-a-29_1439432547036.jpg

Harper’s Bazaar’ın Eylül sayısında “İKONLAR” dosyası için poz veren Katy Perry’nin fotoğrafları efsanevi fotoğrafçı Jean-Paul Goude tarafından çekildi. Dosyanın içerisinde Katy Perry; İngiliz oyuncu Elizabeth Taylor, ABD'li şarkıcı Mariah Carey; Fransa Kraliçesi ve Avusturya arşidüşesi Marie Antoinette, ABD'li model ve aktris Dakota Johnson; aşk ve güzellik tanrıçası Aphrodite ve program yapımcısı Oprah Winfrey ise Oz büyücüsündeki Glinda karakterini canlandırdı.

15-08/13/body_5_3-1439462952.jpgDergi için Katy Perry, İngiliz oyuncu

Elizabeth Taylor'ın meşhur fotoğrafını yeniden canlandırdı.

15-08/13/katy-perry-6.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN