4 burç bu hafta şanslı! Haftalık bu burç yorumunu okumadan yarın sokağa çıkmayın

4 burç bu hafta şanslı! Haftalık bu burç yorumunu okumadan yarın sokağa çıkmayın

her hafta olduğu gibi bu hafta da haftalık burç yorumlarıyla karşınızdayız. Bu hafta bazı burçlar şans havuzunda keyif katarken bazıları ise talihsiz olaylarla karşılaşacak gibi görünüyor. Özellikle o 4 burç bu hafta şanslarına kendileri bile şaşıracak.

Merkür retrosu geride bırakırken birçok burç oldukça zorlu dönemlerden geçti. Kimileri maddi anlamda birtakım gelişmeler yaşarken kimileri aşk hayatlarında yeni yollara savruldu. Retro etkisini yavaş yavaş kaybederken haftalık burç yorumları ise merak konusu oldu. Bunları okumadan haftaya başlamayın. İşte burçlara göre haftalık yorumlar…

yeni-proje-4-001.jpg

KİMİ ŞANS HAVUZUNDA KİMİ TALİHSİZ YOLLARDA

Bu hafta bazı burçlar için şanslar yağarken, bazı burçlar ise zorluklarla karşılaşabilir. Jüpiter ve Uranüs gezegenlerinin 20 yılda bir gerçekleşen kavuşumu, 28 Nisan - 4 Mayıs arası burçları farklı şekillerde etkileyecek. İşte burçlara göre haftalık yorumlar:

Akrep sevdiğini, İkizler ise kendini kabul etsin! Başaklara bu hafta yer yerden destek yağıyor, Terazi hayata yeniden başlıyor.

Bu hafta kendisiyle yüzleşenler için şanslı olaylar kapıda! İşte 28 Nisan - 4 Mayıs haftası burç yorumlarınız.

yeni-proje-5.jpg

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

AKREP BURCU

Bu hafta etrafınızdaki herkesin başarılı ve mutlu olmasını isteyen yönleriniz ön planda olacak; ancak, bazen aşırı eleştirel olabiliyorsunuz. Değişim istediğiniz kişilerle ilişkilerinizde daha yumuşak bir dil kullanmaya özen gösterin. Eleştiri yerine destek olmayı deneyin. İnsanlar sadece pozitif yaklaşımlarla değişime açık olurlar. Kendi değişiminizi kabul ederek, sevdiklerinizi olduğu gibi kabullenmeye başlamak, sizin için bu haftanın ana teması olmalı.

İKİZLER BURCU

İkizler, bu hafta kendinizi sevmeye ve kabullenmeye odaklanın. Kendi iç dünyanızla barışık olmak, zayıf ve güçlü yönlerinizi kabul etmekle başlar. Başkalarını mutlu etme çabası içinde kendinizi ihmal etmeyin. Gerçek değerinizi anlayın ve kendinize olan inancınızı pekiştirin. Kendi değerinizi bilmek, başkalarıyla olan ilişkilerinizi de olumlu yönde etkileyecek.

BAŞAK BURCU

Başaklar, detaycılığınız ve mükemmeliyetçiliğiniz bazen size zarar verebiliyor. Bu hafta, gereksiz şüphelerden ve aşırı hesaplamalardan uzak durmaya çalışın. Jüpiter ve Uranüs'ün kavuşumu, size aşk ve para alanında olumlu sürprizler yapabilir. Fırsatları değerlendirin ve kendinize zaman ayırın. Kendinizi fazla sıkmadan, yaşamın tadını çıkarmaya bakın.

TERAZİ BURCU

Teraziler, bittiğini düşündüğünüz bir durumdan yeniden başlama fırsatı bulabilirsiniz. Jüpiter ve Uranüs'ün enerjisi, ihtiyacınız olan yenilenmeyi ve tazelenmeyi sağlayacak. Kaçtığınız ve acı olarak nitelendirdiğiniz konularla yüzleşmeye cesaret edin. Her bitiş, aslında yeni bir başlangıcın habercisidir. Kendinize ve çevrenizdeki yeniliklere açık olun, bu süreçte kendinizi geliştirme fırsatları bulacaksınız.

KOÇ BURCU

Bu hafta, yaşamınızdaki olumsuzlukları gözden geçirme ve onlardan ders çıkarma zamanı. Kırdığınız kişilerle empati kurarak, onların gözünden olaylara bakmaya çalışın. Maddi açıdan güçleneceğiniz bir döneme giriyorsunuz; bu süreçte karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirin.

BOĞA BURCU

Jüpiter'in burcunuzda son günlerini geçirmesi, sizin için büyük bir enerji ve sabır dönemi demek. Uranüs ile olan kavuşumu, sakin kalmayı ve tepkisiz kalmayı öğretiyor. Bu hafta, eski ve uzaklaştığınız ilişkileri yeniden değerlendirme fırsatı bulacaksınız.

YENGEÇ BURCU

Başkalarının dayattığı yaşam tarzları yerine, kendi istekleriniz doğrultusunda hareket etmek için cesaret bulacaksınız. 'Hayır' demeyi öğrenin ve sizi gerçekten sevenlerle zaman geçirin. Sağlığınıza ve iyi alışkanlıklar edinmeye odaklanın.

ASLAN BURCU

Kendinize zaman ayırın; spor yapın, sağlıklı beslenin, sosyal ilişkilerinize ağırlık verin. Hatalarınızı kabul edin ve affedin. Kendinize olan güveninizi artırarak başkalarına da pozitif enerjinizi yansıtın.

YAY BURCU

Ailenizle olan ilişkilerinizde üzerinize düşen sorumlulukları adil bir şekilde paylaşmaya çalışın. Kendi ihtiyaçlarınıza ve özel yaşamınıza daha fazla zaman ayırın. Kendinize ödüller vererek, yaşamdan keyif almayı unutmayın.

OĞLAK BURCU

Başkalarının sorumluluklarını üstlenmekten vazgeçin ve kendi hayatınıza odaklanın. Kendinizi önemseyin ve kendi mutluluğunuz için çalışın. Jüpiter ve Uranüs'ün enerjileri, size yeni başlangıçlar için cesaret verecek.

KOVA BURCU

Güvensizliklerinizi aşın ve sevgi dolu ilişkiler kurmaya açık olun. Yeni insanlarla tanışın ve sevgi, hayatınızda yeni kapılar açacak. Maddi açıdan destekleneceğiniz bir dönemdesiniz, bu fırsatları iyi değerlendirin.

BALIK BURCU

Duygusal tepkilerinizi kontrol altına alın ve anlık öfke patlamalarından kaçının. Daha diplomatik olmaya çalışarak, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirin. Araba almak gibi büyük bir harcama için uygun bir zaman olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN